Hemu Groupilta lamellinosto-ovet kotiin ja teollisuuteen

Crawfordin autotallin nosto-ovet ovat kestäviä,  kevyitä käyttää ja moderneja ulkonäöltään sekä säästävät autotallin tilaa. Monissa vanhoissa taloissa on ollut vielä vanhat,  raskaat, kapeat ja huonokuntoiset kippi- tai pariovet, jotka olemme vaihtaneet uusiin nosto-oviin. Nosto-ovien asennukset teemme avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaiken tarvittavan mittauksesta asennukseen, pielityöt ja kynnyspellit.

Crawfordin 60 – luvulta asti tuottama tuotekehitys on tällä hetkellä huipussaan ja valinnanvaraa löytyy vaativaankin makuun. Nosto-oviin on mahdollista valita erilaisia pinta-, koriste- ja värivaihtoehtoja puhumattakaan moderneista lisälaitteista. Moottorin lisäksi mm. kännykällä avattava ovi on kovin suosittu. Crawfordin lisäksi konsernin tunnettuja brändejä ovat mm. Crawford Entrematic, Normstahl, Amarr, Kelley, Serco, Dynaco, Nergeco, Ditec  ja EM.

Tunnetut Crawford teollisuuspuolen ovet käyttävät nykyään nimeä Assa Abloy. Brändin nykyinen nimi juontuu konsernin nykyisistä omistusuhteista. Assa Abloy tunnetuimmat siihen yhdistyneet brändit ovat lisäksi Besam, Albany ja Megadoor.

Hemu Group on Valkeakoskelainen 2013 perustettu perheyritys, jonka varasto ja toimistotilat sijaitsevat Metsäkansassa. Yrittäjä Jouni Heikkilä omaa vankan 13 vuoden oviasennuskokemuksen kun taas minulla Iida Mutelilla on 10 vuoden markkinointitausta. Yrittäjiä olemme jo kolmannessa sukupolvessa.

Meidän kauttamme saatte hankittua asennettuna kaikki Assa Abloy ja Crawford Entrematic ovi- ja kuormaustilatuotteet.

Comments are closed.